Valg af pentype, -farve og -strøg

Vigtigt:
  • Hvis det er første gang, du bruger Tablet-pennen på HTC Flyer, eller efter du har foretaget en nulstilling til fabriksstandarder, skal du trykke Tablet-pennen på skærmen for at se knappen Penindstillinger .
  • Brug Tablet-pennen (og ikke fingeren) til at trykke på og eventuelle emner på paletten med penmuligheder.
  1. Åbn et penintegreret program. Eller, hvis du vil oprette en note eller tegne på en programskærm eller webside, skal du først skifte til Notering-tilstand.
  2. Tryk på . Dette åbner en palette, hvor du kan tilpasse din penmenu og -muligheder. Nederst vil du se, om du er i tilstanden Menu eller Indstillinger.
  3. Hvis du ser ordet Indstillinger på paletten med penmuligheder, skal du trykke på den for at skifte til tilstanden Menu.
  4. Når du står i tilstanden Menu, skal du trykke på følgende for at tilpasse dine penindstillinger:
    Farve

Tryk på denne knap for at se de tilgængelige penfarver. Tryk på den farve, du vil bruge.

Type

Tryk på denne knap for at se forskellige pentyper. Tryk på en pen for at bruge.

Strøg

Tryk på denne knap for at se tilgængelige strøgstørrelser for den valgte pentype. Tryk på den strøgstørrelse, du vil bruge.

5. Tryk på for at lukke paletten med penmuligheder.
Tip: Hvis du vil have HTC Flyer til at vise nylige pentyper, -strøg og -farver, som du brugte i forskelllige programmer, skal du vælge muligheden Penoversigt for hvert program under Indstillinger > Pen.

Når du bruger Tablet-pennen

1. Når du skriver noter ned eller bare noterer, skal du trykke på for at åbne paletten med penmuligheder. Nederst vil du se, om du er i tilstanden Menu eller Indstillinger.
  2. Hvis du ser ordet Menu på paletten med penmuligheder, skal du trykke på den for at skifte til tilstanden Indstillinger.
  3. Når du står i tilstanden Indstillinger, kan du gøre et af følgende:
    Fortryd eller Ophæv fortrydelse Tryk på for at slette dit sidste pennestrøg. Tryk på for at vende tilbage til at gøre det igen.
    Vis eller skjule pennestrøg Tryk på for at skifte mellem visning eller skjulning af pennestrøg. Det er nogle gange nyttigt at skjule pennestrøg for at se den oprindelige side eller skærm, før du redigerer.
    Ryd alt Tryk på for at slette alle pennestrøg på den aktuelle skærm.
  4. Du kan også trykke og holde på Tablet-pennes VISKELÆDER-knap. Løft ikke fingeren, før du er færdig med at slette.