Om Tablet-pennen

Lige meget om du arbejder eller spiller, så har vi fremstillet noget så almindeligt og så nyttigt som en pen, der problemfrit passer til din mobile oplevelse. På HTC Flyer bruger du Tablet-pennen til at tage noter, tegne billeder, underskrive kontrakter og andet.
Bemærk: I nogle områder følger pennen måske ikke med i kassen. Kontakt din tjenesteudbyder eller forhandler for at få detaljer om køb af pennen.
1 Batteridæksel Åbn dækslet, når du vil udskifte batteriet på Tablet-pennen.
2 Knappen VISKELÆDER Du kan viske penstrøg ud på den aktuelle skærm.
3 Knappen FREMHÆVER Du kan fremhæve test i programmer, der kan bruge pen.
4 Penspids Den kan udskiftes, hvis den går i stykker eller blive slidt.

Indsætte et batteri i Tablet-pennen

Før du begynder at bruge Tablet-pennen, skal du installere det AAAA-batteri, som senere skal bortskaffes, der ligger i kassen. Efter et stykke tid skal du udskifte Tablet-pennes batteri, når du føler, at HTC Flyer ikke reagerer korrekt på dine pennestrøg.
  1. Drej batteridækslet mod uret, indtil det frigøres fra Tablet-pennen. Fjern det så fuldstændigt.
  2. Indsæt et nyt batteri i Tablet-penne med den positive pol først.
  3. Sæt batteridækslet på Tablet-penne igen, og drej det med uret, indtil det låser på plads.

Hvad Tablet-pennen kan

Du kan bruge Tablet-penne til at skrive, tegne, fremhæve og andre ting, som en almindelig pen kan på et stykke papir Du kan også bruge Tablet-pennen til at flytte rundt i HTC Flyer, som når du vil glide til en anden skærm, rulle gennem en webside eller vælge skærmemner.

Når du trykker på med Tablet-pennen, vil du se penmulighedspaletten, hvor du kan vælge blandt en række pentyper, -strøg og -farver. Her er nogle af de penne og strøg, som du kan bruge:

1 Blyant
2 Farveblyant
3 Kuglepen
4 Pensel
5 Kaliigrafipen
6 Markør
7 Fremhævelse
8 Viskelæder

Hvad skal jeg gøre, hvis en penspids bliver ødelagt?

Hvis spidsen på din Tablet-pen ødelægges eller bliver slidt, skal du udskifte den for at undgå ridser på berøringsskærmen. Kontakt du tjenesteudbyder eller forhandler vedrørende procedure til at købe en erstatningsspids.