PROGRAMMER & FUNKTIONER
Brug af webbrowseren
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Brug af webbrowseren

Gør et af følgende for at åbne webbrowseren og starte surfingen på nettet:
  • På startskærmen trykker du på Internet.
  • På startskærmen trykker du på > Internet.

Gå til en webside eller søge på nettet

1. På browserskærmen trykker dup URL-feltet øverst på skærmen.
  2. Indtast websidens adresse. DU kan også indtaste søgeord. Mens du indtaster, vil netforslag blive vist på skærmen.
  3. Tryk på et forslag, eller fortsæt med at indtaste websidens adresse, og tryk derefter på .

Navigering og zooming på en webside

• Du kan føre fingeren over skærmen for at navigere og se andre områder på websiden.
  • Tryk to gange hurtigt på skærmen for at zoome ind, og tryk så to gange hurtigt på skærmen igen for at zoome ud. Du kan også bruge dine fingre til at sprede eller klemme på skærmen for at zoome ind og ud.

Vælge et weblink eller en e-mail-adresse på en webside

Når du ser en webside, kan du:
  • Trykke på et weblink (URL) for at åbne det. Trykke på en e-mail-adresse for at sende en e-mail til e-mail-adressen.
  • Trykke og holde på et weblink eller en e-mail-adresse for at se flere muligheder.

Åbning af et nyt browservindue

Åbn flere browservinduer for at gøre det nemmere for dig at skifte fra en webside til en anden.
  1. Når du ser på en webside, skal du trykke på for at vise panelet Windows.
  2. Tryk på .
Der åbnes et nyt browservindue på hele skærmen.

Skifte mellem browservinduer

1. På browserskærmen trykker du på for at vise panelet Windows.
  2. Før fingeren til højre eller venstre på panelet Windows for at gennemgå miniaturerne med websider.
  3. Tryk på miniaturerne for hurtigt at skifte mellem browservinduer.

Når du trykker på en miniature, vises den tilhørende webside under panelet Windows.

4. Gør et af følgende:
    • Tryk på for at lukke et browservindue.
    • Hvis du vil vise en webside på hele skærmen, skal du lukke panelet Windows og trykke på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer