Søgning på HTC Flyer og nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC Flyer og på nettet ved at bruge Google-søgning. Nogle programmer, f.eks. Personer eller Mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til med alene på disse programmer.

Indstille søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på > Søgeindstillinger.
  3. Tryk på Emner, der kan søges efter, og vælg så de emner, du vil inkludere, når du udfører en søgning.
  4. Tryk på Google-søgning, og vælg de indstillinger, du vil aktivere. Vælg f.eks. Brug Min placering for at få søgeresultater fra din placering, når du bruger Google-søgning.
  5. Tryk på Administrer søgeoversigt for at se eller administrere den websøgeoversigt, der er knyttet til din Google-konto på webbrowseren.
  6. Når du er færdig, trykker du på .

Udføre søgninger på nettet og HTC Flyer

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet. Mens du indtaster, vil du se forslag fra Google-netsøgningen under søgefeltet, og resultater fra HTC Flyer vises på den anden side.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.
    • Tryk på et netforslags pileikon for at angive det i søgefeltet. Hvis du gør det, vil du se nye forslag, og du kan indtaste mere tekst eller trykke på pileikonet ved siden af det næste forslag for hurtigt at uddybe søgningen.
    • Hvis det, du søger efter, ikke er i listen, skal du trykke på for at søge på nettet. Webbrowseren åbner og viser søgeresultaterne fra Google.

Find hurtigt oplysninger på nettet

Hurtigt opslag hjælper dig med at få mere at vide om noget lige på stedet. Når du indtaster et nyt ord eller en ny sætning, kan du nemt slå den op på populære websteder eller søgetjenster, f.eks. Google-søgning og Wikipedia.
  1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Hvis skærmtastaturet vises, skal du trykke på for først at lukke det, så du se bundfanerne.
  3. Glid over fanerne for at vælge det sted, du vil søge efter oplysningerne. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet.
  4. Tryk på .
Tip: Når du har søgt efter et emne på en fane, kan du glide til andre faner for automatisk at søge efter det samme emne der.

Oversætte ord til andre sprog

1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Hvis skærmtastaturet vises, skal du trykke på for først at lukke det, så du se bundfanerne.
  3. Glid til fanen Google Oversæt.
  4. Under Fra sprog vælger du det oprindelige sprog og indtast det ord eller den sætning, du vil oversætte.
  5. Under Til sprog vælger du mellem de sprog, der kan oversættes til.
  6. Tryk på Oversæt.