Sådan bruges lydsæt

Personaliser HTC Flyer til at bruge forskellige lydmeddelelser. Ved at skifte mellem lydsæt kan du øjeblikkelig få HTC Flyer til at advare dig med sjove lyde, når du er ude med venner eller ændre til dæmpede lyd, når du er på arbejde. Hvert lydsæt giver dit en anderledes kombination af lyde til forskellige meddelelser, f.eks. indkommende e-mail, kalenderbegivenhedspåmindelser og andet.

Valg af et forudindstillet lydsæt

1. På startskærmen trykker du på > Lydsæt.
  2. På skærmen Lydsæt trykker du på navnet på et lydsæt.
  3. Du kan trykke på for at lytte til de forskellige lyde i det lydsæt.
  4. Tryk på Anvend.

Oprette et lydsæt

1. På startskærmen trykker du på > Lydsæt.
  2. Tryk på > Tilføj.
  3. Indtast et nyt navn på lydsættet, og tryk så på Udført.
Det nyoprettede lydsæt tilføjes så listen over lydsæt. Du kan tildele forskellige toner til lydsættet, alt efter behov.

Tilpasning af et lydsæt

Tilpas et lydsæt ved at vælge forskellige lyde til forskellige meddelelser, f.eks. ny e-mail, kalender, påmindelser og andet. Du kan vælge fra det forudindstillede udvalg eller dine lydfiler (bortset fra meddelelseslyde).
  1. Fra startskærmen trykker du på > Lydsæt.
  2. Vælg et lydsæt, som du vil tilpasse eller oprette et nyt, og tryk så på Anvend.
  3. Ret meddelelseslyden og alarmen fra skærmen Personaliser. Gå til de respektive programmer, f.eks. Mail og Kalenderbegivenheder for at vælge meddelelseslyde til brug med disse programmer.
HTC Flyer gemmer automatisk dine valg til det aktuelle lydsæt.

Ændring af meddelelseslyden

1. Fra startskærmen trykker du på > Meddelelseslyd.
  2. Vælg den type meddelelse, du vil ændre.
  3. Tryk på den lyd, du vil bruge. Der afspilles en eksempeltone kortvarigt, når den vælges.
  4. Tryk på Anvend.

Ændre alarmlyden

1. På startskærmen trykker du på > Alarm.
  2. Tryk på den forudindstillede lyd, du vil bruge.
    Tip: Hvis du vil bruge lydfilen, skal du trykke på > Trilføj, skal du vælge det emne, du vil importere til alarmlisten og så trykke på OK.
  3. Tryk på Anvend.

Slette lydsæt

1. På startskærmen trykker du på > Lydsæt.
  2. Tryk på > Slet.
  3. Tryk på et eller flere lydsæt, som du vil slette.
  4. Tryk på Slet.