Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra det tilgængelige udvalg af widgets.

Tilføje en widget til startskærmen

1. På startskærmen trykker du på > Widgets.
  2. Glid fra højre mod venstre for at se de forskellige widget-formater og muligheder. Du kan også trykke på Alle widgets for at vælge en kategori i rullelisten.
  3. Træk et emne til en startskærmsminiature, hvor du vil tilføje en ny widget.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger, f.eks. Wi-Fi og Bluetooth. Rul ned ad listen over widgets, tryk på Indstillinger, og tryk så på den widget, du ønsker.

Ændre indstillingerne for en widget

Du kan ændre de grundlæggende indstillinger for nogle widgets (f.eks. Personer og Mail) kan ændres fra startskærmen.

1. tryk og hold på en widget på startskærmen. HTC Flyer vibrerer, og du ser et farvet felt omkring widget'en. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  2. Træk widget'en til knappen (hvis den er aktiveret).
    Derefter åbner den relevante skærm, hvor du kan ændre nogen indstillinger for denne widget.
  3. Tilpas widget-indstillingerne.