Ændring af baggrunden

Personalisering af baggrunden med dine foretrukne billeder er en hurtig og nem måde at give HTC Flyer et frisk udseende. Gennemgå samlingen af baggrunde, der findes på HTC Flyer, eller vælg mellem billeder, som du har taget med kameraet. Du kan også ændre startskærmen, så den bruger en animeret baggrund.
  1. På startskærmen trykker du på > Baggrund.
  2. Tryk på en af følgende:
    HTC-baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vis eksempel > Anvend.
    Live baggrunde Vælg mellem forudindstillede animerede baggrunde. Tryk på Vis eksempel for at se animeringen, og tryk så på Anvend.
    Galleri Vælg et eksisterende billede. Beskær billedet, og tryk så på Gem.