Personalisering af HTC Flyer med scener

Brug Scener til at oprette forskellige startskærmsarrangementer, der reflekterer forskellige aspekter af dit liv. Tilpas forskellige startskærmen til dit arbejde, spil eller rejse, og skift hurtigt mellem dem.
Bemærk: Hver gang du tilføjede eller ændrede noget på startskærmen, gemmer HTC Flyer automatisk dine ændringer til den aktuelle scene.

Brug af en forudindstillet scene

HTC Flyer har forudindstillede scener, der hver er forudkonfigureret med en anden baggrund og en anden widget-samling, der afspejler forskellige øjeblikke i dit liv. Du kan vælge en scene, der passer til dit arbejde, spil, rejse eller dit sociale liv.
  1. På startskærmen trykker du på > Scene.
  2. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at vælge den scene, du ønsker.
  3. Tryk på Anvend.

Oprette en ny scene

Du starter med en tom startskærm, når du skal oprette en ny scene.
  1. På startskærmen trykker du på > Scene.
  2. Tryk på > Ny.
  3. Indtast et nyt scenenavn, og tryk så på Udført.
  4. Personaliser scenen ved at tilføje widgets og andre elementer, arrangere startskærmens layout og ændre temaet eller baggrunden. Alle dine ændringer bliver automatisk gemt til denne scene.

Omdøbning af en scene

1. På startskærmen trykker du på > Scene.
  2. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at vælge den scene, du vil omdøbe.
  3. Tryk og hold på en scenes miniature, og tryk så på Omdøb.
  4. Indtast et nyt scenenavn, og tryk så på Udført.

Slette scener

1. På startskærmen trykker du på > Scene.
  2. Tryk på > Slet.
  3. Glid fra højre mod venstre for at gennemgå scener. Tryk så på en eller flere scener, som du vil slette.
  4. Tryk på Slet.