Kopiering af tekst, søge efter oplysninger og deling

I programmer som Webbrowser og Mail kan du vælge tekst og vælge, hvad du vil gøre med den.

Valg af tekst

1. Tryk og hold på et ord.
  2. Træk i start- og slutmarkørerne for at fremhæve den omgivende tekst, som du vil vælge.
Tip: Kopier adressen på en linket webside ved at trykke og holde på linket og så trykke på Kopier linkets webadresse.

Kopiering og indsættelse af tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil kopiere, trykker du på Kopier.

Den valgte tekst kopieres så til udklipsholderen.

2. I tekstindtastningsfeltet (f.eks. mens du indtaster en e-mail) trykker og holder du på det punkt, hvor du vil indsætte teksten.
  3. Tryk på Indsæt.

Søge efter eller oversætte tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil søge efter eller oversætte, trykker du på Hurtigt opslag.
  2. Tryk på en af følgende faner:

Google-søgning

Se efter relaterede oplysninger med Google-søgning baseret på den tekst, du har valgt.

Wikipedia

Led efter relaterede oplysninger på Wikipedia baseret på den tekst, du har valgt.

YouTube

Se efter videoer på YouTube baseret på den tekst, du har valgt.

Google oversæt

Oversæt teksten til et andet sprog.

Dele tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil dele, trykker du på  .
  2. Vælg det sted, hvor du vil indsætte og dele den valgte tekst, f.eks. i en e-mail-meddelelse eller statusopdatering på dine sociale netværk.
Relaterede emner