Konfigurere HTC Flyer for første gang

Når du tænder for HTC Flyer første gang, bliver du bedt om at konfigurere telefonen. Du kan vælge, hvordan du vil oprette forbindelse til internettet, og om din aktuelle placering skal registreres automatisk. Hvis du stadig har personlige kontakter og kalenderbegivenheder på din gamle telefon, kan du nemt overføre dem til HTC Flyer via Bluetooth.

Sørg for, at du er logget på din Google-konto, så du kan bruge Google-programmer, f.eks. Gmail og Android Market. Du kan også konfigurere andre e-mail-konti, foretrukne sociale netværk som Facebook og Twitter og mere.

Bare følge skærmvejledningen, og du er i gang med brugen på ingen tid.

Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Det skal du ikke være bange for. Du kan aktivere eller deaktivere dem under indstillingerne senere.