SÅDAN KOMMER DU I GANG
Batteri
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Batteri

HTC Flyer bruger et genopladeligt batteri. Tiden for batteriet før næste opladning afhænger af, hvordan du bruger HTC Flyer. Funktioner og tilbehør kan påvirke batteriets levetid. Hvis du f.eks. lader Bluetooth-forbindelse være aktiv hele tiden, bruges der mere strøm. Hyppig websurfing bruger også en masse batteristrøm.

Opladning af batteriet

Batteriet er delvis opladet ved levering. Før du tænder for og begynder at bruge HTC Flyer, anbefales det, at du oplader batteriet. Nogle batterier har den bedste ydelse efter flere fulde op-/afladningscyklusser.
Vigtigt: Du må kun bruge den strømadapter, der findes i kassen, til at oplade batteriet.
  1. Sæt strømadapteren i USB-stikket på HTC Flyer.
  2. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast orange lys. Lyset bliver fast grønt, når HTC Flyer er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet mens HTC Flyer er tændt, vises opladningsikonet på Tablet'ens statuslinje. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer