Lagerkort

HTC Flyer leveres med et Tablet-lager, som du kan bruge til at gemme dine billeder, videoer og din musik. Hvis du skal bruge mere lagerplads, kan du indsætte et lagerkort i HTC Flyer.

Indsættelse af lagerkortet

1. Tag topdækslet af.
  2. Indsæt lagerkortet i lagerkortets rum med guldkontaktfladerne nedad, og skub det ind, indtil det klikker på plads.

Fjernelse af lagerkortet

Vigtigt: Hvis HTC Flyer er tændt skal du første "‍demontere"‍ lagerkortet før du fjerner det for at undgå, at filerne på lagerkortet beskadiges.
  1. Tag topdækslet af.
  2. Skub lagerkortet ind for at skubbe det ud af stikket.
  3. Glid lagerkortet ud af stikket.

Demontering af lagerkortet

Når du skal fjerne lagerkortet, mens HTC Flyer er tændt, skal du først afbryde det for at forhindre, at du ødelægger filer på det.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Demonter SD-kort.