Topdæksel

Fjernelse af topdækslet

Fjern topdækslet for at få adgang til SIM-kortets og lagerkortets rum.
  1. Sluk for HTC Flyer, og hold den sikker med forsiden nedad.
  2. Med højre og venstre tommelfinger skubber du topdækslet ud for at fjerne det.

Genmontering af topdækslet

1. Juster de to tænder under topdækslet (en på hver side) med de to hak i toppen af HTC Flyer.
  2. Placer topdækslet på HTC Flyer, og tryk forsigtigt dækslet ned med tommelfingrene. Skub det så ind, indtil det klikker og låser på plads.