Undersøge oplysninger om HTC Flyer

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Om Tablet.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    Softwareopdateringer Aktiver eller deaktiver den automatisk kontrolfunktion for softwareopdateringer for HTC Flyer. Du kan også trykke på Kontroller nu for manuelt at søge efter softwareopdateringer.
    Fortæl HTC Aktiver/deaktiver Fortæl HTC. Når det er aktiveret, hjælper du os med at vide, om HTC Flyer støder på et teknisk problem. Du kan også vælge, hvornår du vil sende fejlrapporter.
    Netværk Kontroller oplysningerne om dit mobilnetværk og status for dennes tjenester.
    Tablet-identitet Undersøge oplysninger om HTC Flyer
    Batteri Kontroller oplysninger om batteriet, f.eks. aktuelt batteriniveau, status, og hvilke programmer, der bruger batteriet.
    Hardwareoplysninger Kontroller Wi-Fi-, MAC- og Bluetooth-adresser.
    Softwareoplysninger Kontroller version og andre oplysninger om den Android-platform, der bruges af HTC Flyer. Du kan også undersøge versionen af webbrowseren.
    Juridiske oplysninger Læs juridiske oplysninger fra HTC og Google, samt licenser, der bruges af HTC Flyer.