Kryptere data på HTC Flyer

Du kan kryptere alle data på HTC Flyer, f.eks. dine onlinekonti, indstillinger, hentede programmer og deres data, medier og andre filer.
Vigtigt:
  • Når du krypterer data, skal du indtaste en numerisk pinkode eller adgangskode, hver gang du tænder for HTC Flyer for at dekryptere dem.
  • Kryptering kan ikke gøres om. Den eneste måde at omgøre en ikke-krypteret Tablet er er udføre en nulstilling til fabriksstandarderne.
  • Planlæg en time eller mere til krypteringsprocessen.
  1. Forbered HTC Flyer til kryptering.
    • Angiv en pinkode for skærmlås og en adgangskode.
    • Oplad batteriet, og lad HTC Flyer være tilsluttet, til krypteringen er færdig.
  2. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  3. Tryk på Sikkerhed > Krypter Tablet.
  4. Læs skærmoplysningerne nøje, og tryk så på Krypter Tablet. Krypteringsprocessen starter.
    Advarsel: Du må ikke afbryde krypteringsprocessen, ellers mister du data.
Kryptering kan tage en time eller mere, hvor HTC Flyer kan genstarte flere gange. Når kryptering er færdig, bedes du om at indtaste din pinkode eller adgangskode.