Beskytte dit SIM-kort med en pinkode

Tilføj et ekstra sikkerhedslag til HTC Flyer ved at tildele en pinkode (personligt identifikationsnummer) til dit SIM.

Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed > Opsæt SIM-kortlås, og vælg Lås SIM-kort.
  3. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  4. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendanne et låst SIM-kort

Hvis du indtaster den forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte gange, vil SIM-kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC Flyer. Denne kode bliver måske leveret af udbyderen, når du modtager SIM-kortet.
  1. På tastaturskærmen indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på OK.