Modtagelse af oplysninger via Bluetooth

HTC Flyer sætter dig i stand til at modtage forskellige filer med Bluetooth, herunder billeder, musik, spor og dokumenter, f.eks. PDF'er.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  3. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Søgbar.
    Tip: Tryk på Timeout for søgbar for at indstille HTC Flyer til at kunne søges efter i en længere tidsperiode.
  5. Du kan på sendeenheder sende en eller flere filer til HTC Flyer. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger over Bluetooth.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC Flyer og modtagerenheden. Indtast også den samme adgangskode, eller bekræft den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Så modtager du en Bluetooth-godkendelsesanmodning.

7. Hvis du vil modtage filer automatisk fra senderenheden i fremtiden, skal du markere afkrydsningsfeltet Altid.
  8. Tryk på Accepter eller OK.
  9. Når HTC Flyer modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du åbne meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og så trykke på Accepter.
  10. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn filen øjeblikkeligt ved at åbne meddelelsespanelet og trykke på den relevante meddelelse.

Hvad der så sker, når du åbner en modtaget fil, afhænger af filtypen:

• Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
  • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og så trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine Kalenderbegivenhederbegivenheder.
  • Ved vCard-kontaktfiler kan du vælge at importere en, flere eller alle kontakter på kontaktlisten.