Bruge HTC Flyer som trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC Flyer til trådløs router.

Sørg for, at dataforbindelse på HTC Flyer er aktiveret, før du bruger den som trådløs router.
  1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløs og netværk > Tethering og bærbart hotspot > Indstillinger for bærbart Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  4. Vælg type Sikkerhed, og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC Flyer som en trådløs router.
  5. Marker afkrydsningsfeltet Mobilt Wi-Fi-hotspot for at aktivere den trådløse router.

HTC Flyer er klar til brug som trådløs router, når du ser i statuslinjen.

Relaterede emner