Bluetooth-tethering

Du kan også dele internetforbindelsen for HTC Flyer trådløst via Bluetooth.
Vigtigt: Sørg for, at computeren understøtter Bluetooth-tethering. Der henvises til computerens brugervejledning, hvor du finder flere oplysninger.
  1. Par og opret forbindelse fra HTC Flyer til computeren med Bluetooth.
  2. Konfigurer computeren til at hente den netværksforbindelse via Bluetooth. Der henvises til computerens brugervejledning, hvor du finder flere oplysninger.
  3. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  4. Tryk på Trådløs og netværk > Tethering og bærbart hotspot.
  5. Vælg Bluetooth-tethering.