Bruge HTC Flyer som et modem (USB-tethering)

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug internetforbindelsen på HTC Flyer for at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Du skal have SIM-kortet indsat i HTC Flyer for at bruge dataforbindelsen.
  • Brug HTC Flyer som modem ved først at installere HTC Sync på computeren.
  1. Sørg for, at dataforbindelse på HTC Flyer er aktiveret.
  2. Tilslut HTC Flyer til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du USB-tethering og trykker så på Udført.
Relaterede emner