Hentning af kort, eller køb af tjenester

Du kan hente kort gratis eller købe premiumtjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskameraer og sving-for-sving-vejledninger.
  1. På enhedspanelet klikker du på Locations, og derefter på knappen Til.
  2. Klik på Hent flere kort og licenser.
  3. I venstre side af vinduet Navigation store skal du klikke på typen af indhold, du vil hente, og derefter vælge et land.
  4. Under sektionen Yderligere kortfunktioner kan du vælge en eller flere navigeringsprodukter, du vil downloade eller købe. Når du køber navigeringsprodukter, bør du også overveje licensens varighed for brugen af det downloadede indhold.
  5. Klik på Tilføj til indkøbsvogn .

Se vores produkter eller licenser

1. Klik på Indkøbsvogn for at se din indkøbsvogn.
  2. Gennemse de emner, du har valgt, og den samlede købspris.
  3. Klik på Betal.
  4. Indtast din e-mail-adresse og dine faktureringsoplysninger (hvis du valgte et navigationsprodukt af typen premium).
  5. Tag tid til at gennemgå aftalen, og klik så på Jeg accepterer vilkårene og aftalen for at fortsætte.
  6. Klik på Gennemgå indkøb, og se en gang til listen over emner, du har valgt, din e-mail-adresse og dine faktureringsoplysninger.
  7. Når alt er rigtigt, klikker du på Bekræft og hent. Status for hentningen af dine valgte kort vises i enhedspanelet.