Om HTC Sync

Dine nye billeder fra ferien er på HTC Flyer, mens din forretningskalender er på computeren. Hvorfor ikke gøre disse fil- og oplysningstyper tilgængelige på begge enheder?
Med HTC Sync kan du:
  • Synkroniser dine kontakter mellem dine Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter på computeren og HTC Flyer.
  • Synkroniser dine kalenderbegivenheder mellem Outlook eller Windows Kalender på computeren og HTC Flyer.
  • Kopier dine billeder, videoer, dokumenter, sange og afspilningslister til HTC Flyer og nyd dem når du er på farten.
  • Det er nemt at importere dine tagne billeder og videoer fra HTC Flyer til computeren.
  • Gem de samme bogmærker i både computerens og HTC Flyers webbrowser.
  • Installer tredjepartsprogrammer til mobiltelefoner (der ikke er hentet fra Android Market) fra computeren.
Bemærk: De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af den enhed, du har sluttet til computeren.