Dele spil og programmer

Har du sjov med et spil eller et program, som du har fundet på Android Market? Del dine favoritspil og -programmer med det samme med dine venner.
Bemærk: Hvis dine venner skal linke til programmet og hente det fra Android Market, skal de bruge en Android-enhed.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på > Del applikation. Du vil så se listen over spil og programmer, som du hentede og installerede fra Android Market.
  3. Tryk på et program, og vælg så, hvordan du vil dele det.
Når dine venner ser et link i din meddelelse eller statusopdatering, kan de bare trykke på linket for at gå direkte til spillet eller programmet på Android Market for at hente det.