Se videoer på YouTube

Brug programmer YouTube til at se, hvad der sker på dette online videodelingswebsted.
  1. Fra startskærmen trykker du på > YouTube.
  2. Rul gennem miniaturer med videoer, og tryk på en video for at se den.
  3. Når du ser en video, kan du:
    • Tryk på videoskærmen for midlertidigt at standse, genoptage afspilningen eller trække skyderen for at springe til en anden del af videoen.
    • Tryk på videoskærmen for at se skærmfunktionerne, og tryk så på for at se videoen på hele skærmen.
    • Se relaterede videoer, eller se, hvad andre synes.
    • Tryk på ikonet med opadvendt eller nedadvendt tommelfinger for at tilføje din videoklassifikation.
    • Tryk på for at se flere valgmuligheder.
  4. Tryk på for at returnere til hovedskærmen for YouTube.

Søge efter videoer

1. På YouTube-hovedskærmen trykker du på (Søg på YouTube).
  2. Indtast et søgeord.
  3. Rul gennem resultaterne, og tryk på en video for at se den.
    Tip: Du har også mulighed for at vise resultater, der for nylig blev posteret. Tryk på Hele tiden, og vælg så den tidsperiode, du ønsker.

Rydde søgeoversigten

1. På YouTube-hovedskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Søgeindstillinger > Ryd søgeoversigt, og tryk så på OK, når du bedes om det.

Dele et videolink

1. På videoens visningsskærm:
    • I stående visning trykker du på > Del.
    • I liggende visning trykker du på Del.
  2. Vælg, hvordan du vil dele videolinket blandt de tilgængelige muligheder.

Dele dine videoer på YouTube

1. Fra startskærmen trykker du på > YouTube.
  2. Tryk på Din kanal, og vælg så eller tilmeld dig til en Google-konto.
  3. Tryk på Overfør.
  4. Vælg de videoer, du vil dele.
  5. Indtast en titel og en beskrivelse, og tryk så på Flere oplysninger for at tilføje tags til videoen.
  6. Angiv niveauet for beskyttelse af personlige oplysninger.
  7. Tryk på Overfør.