Undersøge Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden. Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur og Kalender.
Vigtigt:

Hvis HTC Flyer skal registrere den aktuelle placering og vise det lokale vejr i programmet Vejr og widget'en og i Ur og Kalenderbegivenheder:

• Du skal oprette forbindelse til internettet.
  • Placeringstjenester skal aktiveres. Hvis du ikke aktiverede den, da du første gange konfigurerede HTC Flyer, kan du gøre det under Indstillinger > Placering.
  1. På startskærmen trykker du på > Vejr.

Du ser det aktuelle vejr og vejroplysninger, f.eks. temperatur, ca. solnedgang og andet. Du kan undersøge vejrudsigter for dags dato eller kommende dage.

2. Når du ser en vejrudsigt, kan du:
    • Glid op eller ned i listen over byer, og tryk så på en by for at se dens vejrudsigt.
    • Tryk på for at opdatere vejroplysningerne på et hvilket som helst tidspunkt.
    • Tryk på for at se en fuld skærmanimation over det aktuelle vejr og vejroplysninger.

Tilføje en by til skærmen Vejr

Tilføj flere byen til skærmen Vejr, så du med det samme kan se vejrudsigterne for disse byer. Skærmen Vejr kan udover din aktuelle placering vise op til 15 byer.
  1. På skærmen Vejr trykker du på .
  2. Indtast den placering, du vil tilføje. I takt med at du indtaster, filtreres listen, så den viser de mulige placeringer baseret på de bogstaver, du indtastede.
  3. Tryk på den ønskede by for at vælge den.

Ændre rækkefølgen af byer

1. På skærmen Vejr trykker du på > Rediger.
  2. Tryk og hold på i slutningen af det emne, du vil fjerne. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering og så slippe.
  3. Tryk på Udført.

Slette byer fra skærmen Vejr

1. På skærmen Vejr trykker du på > Rediger.
  2. Vælg de byer, som du vil fjerne, og tryk så på Udført.

Ændre valgmuligheder for Vejr

1. På skærmen Vejr trykker du på > Indstillinger.
  2. Du kan ændre følgende vejrindstillinger:
    Opdater ved åbning Marker dette felt for at opdatere vejropdateringerne, hver gang du åbner programmet Vejr.
    Planlagt synkronisering Marker dette afkrydsningsfelt for automatisk at hente vejropdateringer.
    Opdater plan Angiv en automatisk opdateringsplan.
    Temperaturskala Vælg, om du vil vise vejret i temperaturen Celsius eller Fahrenheit.
    Lydeffekter Vælg, om du vil afspille en lydeffekt i forhold til vejrforholdene.

Om Vejr-widget'en

Brug Vejr-widget'en til øjeblikkeligt at undersøge vejrudsigterne for den aktuelle placering og andre byer uden at skulle åbne programmet Vejr. Vejr-widget'en leveres med forskellige udseender og formater.

Du kan tilføje denne widget til startskærmen, hvis den ikke allerede er der.