Gennemgå meddelelsessamtaler

Når du gennemgår listen over samtaler på skærmen Alle meddelelser, kan du gennemgå udvekslingen af meddelelser med en kontakt eller et telefonnummer.
  • Drej HTC Flyer til venstre, og hold den i liggende retning for at se en opdelt vinduesvisning med listen over samtaler til venstre og udvekslingen af meddelelse med en kontakt eller et telefonnummer til højre.
  • Når du gennemgår udvekslingen af meddelelser, kan du rulle ned i bunden og så trykke på det felt, der siger Tilføj tekst, hvis du vil sende et svar. Indtast svaret, og tryk på Send. Når du har sendt det, skal du trykke på for at returnere til det opdelte eksempelvindue.