Vise og besvare en meddelelse

Afhængigt af dine indstillinger for meddelelser vil HTC Flyer afspille en lyd, vibrerer eller vise meddelelsen kortvarigt i statuslinjen, når du modtager en ny meddelelse. Der vises også en ikon for ny meddelelse i statuslinjen.
  1. Hvis du vil åbne og læse meddelelsen, kan du:
    • Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren ned for at åbne meddelelsespanelet. Tryk så på den nye meddelelse.
    • Åbn programmet SMS for at få adgang til og læse meddelelsen.
  2. Mens du læser en meddelelse, kan du:
    Svare med en tekstmeddelelse Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din svarmeddelelse, og tryk så på Send.
    Svare med en multimediemeddelelse Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din svarmeddelelse, og tryk på for at vælge en vedhæftning til meddelelsen, og så på Send.
    Sende til eller gemme et telefonnummer i meddelelsen Tryk på telefonnummeret, og vælg så, om du vil sende en tekstmeddelelse eller gemme det til en kontakt.
    Åbne et link i meddelelsen Tryk på linket for at åbne det i webbrowseren.
    Sende til, eller gemme en e-mail-adresse i meddelelsen Tryk på e-mail-adressen. Vælg så, om du vil sende en e-mail, sende en multimediemeddelelse eller gemme e-mail-adressen blandt dine kontakter.
    Vælg det, du vil gøre med meddelelsen Tryk på en meddelelse for at åbne valgmenuen, og vælg så det, du vil gøre med meddelelsen, f.eks. at videresende den, vise meddelelsesdetaljer, dele og andet.

Svare til et andet telefonnummer på kontakten

Når en kontakt har flere telefonnumre på HTC Flyer, vil du se det bestemte telefonnummer, der bruges med meddelelsen. Der er også et bogstav med fed foran telefonnummeret for at angive nummertype (f.eks. står M for Mobil).

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt.

1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din svarmeddelelse.
  3. Tryk på , og tryk så på Modtagers telefonnummer (eller Mere Modtagers telefonnummer) .
  4. Vælg et andet telefonnummer for denne kontakt, og tryk så på OK.