Tilføje Personer-widgets

Hold kontakten ved lige med forskellige vennekredse eller kollegaer i dit liv. Du kan tilføje flere Personer-widgets til startskærmen med forskellige grupper kontaktpersoner for hver widget.
  1. På startskærmen trykker du på > Widgets.
  2. Tryk på Alle widgets > Personer.
  3. Glid fra højre mod venstre for at se de forskellige formater.
  4. Træk den widget, du ønsker, til en startskærmsminiature, hvor du vil tilføje den.
  5. Vælg den gruppe, du vil føje til som en widget.
  6. Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Personer-widget.

Tilføjelse af gruppemedlemmer til en Personer-widget

Du kan tilføje flere medlemmer til kontaktgruppen, som er på en Personer-widget.
  • Hvis du vil tilføje et medlem, skal du trykke på .
  • Hvis du vil tilføje flere medlemmer, skal du trykke på .