Afsende kontaktpersonoplysninger som et vCard

Det er nemt at dele egne kontaktoplysninger med andre eller enhver kontakt fra HTC Flyer.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle, gør følgende:
    For at sende Gør dette
    En persons kontaktpersonoplysninger Tryk og hold ned på navnet på den kontaktperson (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktpersonoplysninger du vil sende, og tryk så på Send kontakt som vCard.
    Dine kontaktpersonoplysninger Tryk på Min profil, og tryk så på Send min profil.
  3. Vælg, hvordan du vil sende det.
  4. Vælg de kontaktpersonoplysninger, som du vil dele, og tryk så på Send.
Relaterede emner