Tilføje en ny kontakt

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på .
  3. Vælg Kontakttype, f.eks. Google eller Exchange ActiveSync. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
    Bemærk: Nogle felter er måske ikke tilgængelige, når du tilføjer kontaktpersoner til dit SIM-kort.
  4. Tryk på feltet Navn, og indtast så kontaktens navn.
    Tip: Tryk på , hvis du separat vil indtaste kontaktens for-, mellem- og efternavn. Afhængigt af kontaktens type skal du måske også tilføje et navnepræfiks (f.eks. Hr. eller Fr.) eller et navnesuffiks (f.eks. Ph.D. Jr. eller Sr.)
  5. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.

Tryk på , hvis du først vil lukke skærmtastaturet og nemmere kunne rulle gennem de andre felter.

6. Tryk på Gem.