Importere kontakter fra SIM-kortet

Når du importerer SIM-kontakter, kan du enten gemme dem på HTC Flyer eller tilføje dem til dine Google-kontakter eller Exchange ActiveSync-kontakter, hvis du har konfigureret de relevante konti.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på > Importer/Eksporterr > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto konfigureret på HTC Flyer, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på en eller flere SIM kontaktpersoner, du vil importere.
    • Importer alle kontakter ved at trykke på > Vælg alt.
  5. Tryk på Gem.