Få kørselsvejledninger

Få detaljere vejledninger til din destination. Google Maps kan give vejledninger, hvis du går, med offentlig transport eller i bil.
  1. Tryk på , når du ser på et kort.
  2. Gør et af følgende:
    • Brug den aktuelle placering som udgangspunkt, eller indtast en placering, hvor du vil starte fra i det første tekstfelt. Indtast så din destination i det andet tekstfelt.
    • Tryk på for at vælge en adresse blandt kontaktpersonerne eller et punkt, som du trykker på, på kortet.
  3. Vælg, hvordan du vil komme til din destination ved at trykke på knappen Bil, Offentlig transport eller Gang.
  4. Tryk på . Den næste skærm viser vejledninger til destinationen i en liste.
    Bemærk: Hvis det sted, du har angivet som din destination har flere mulige placeringer, skal du vælge den, du vil tage til.
  5. Tryk på et element for at se vejledningen på kortet.

Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på > Slet kort for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.