Søge efter en placering

Du kan på Google Maps søge efter en placering, f.eks. en adresse eller en virksomheds- eller institutionstype, f.eks. museer).

1. I Kort trykker du på søgefeltet, og indtaster så det sted, du leder efter.
  2. Tryk på for at søge efter den placering, du indtastede, eller tryk på et foreslået søgeemne. Søgeresultaterne vises som markeringer på kortet.
  3. Rul gennem panelet Resultater, og tryk så på et emne i listen for at se placeringsoplysningerne. Detaljer om den valgte placering vises på skærmen.
  4. Tryk på skærmknapperne for at se placeringen på et kort, få kørselsvejledninger, få vist placeringen i gadevisning, hvis det er muligt, og andet. Rul ned ad skærmen for at se flere muligheder.
  5. Tryk på for at returnere til panelet Resultater, og se andre foreslåede placeringer. Eller tryk på X for at lukke panelet Resultater.

Rydde kortet

Når du har søgt på et kort, kan du fjerne de forskellige markører, der er tegnet på det.

Tryk på > Slet kort.