Bruge sving-for-sving-navigation (Premium-navigation)

• Hvis du vil bruge sving-for-sving-navigation, skal muligheden Brug GPS-satelliterr under Placeringskilder markeres.
  • Undersøg, om du har sving-for-sving-navigation for det land eller den region, du bruger.

Brug af Locations til at navigere til en destination

1. Under Locations søger du efter den destination, du vil køre til.
    Tip: Har du gemt footprints? Du kan også angive et footprint som din destination. Du skal bare gå til fanen Footprints og vælge et.
  2. Tryk på .

Mens du navigerer, kan du trykke på skærmen for at se, om der er andre valgmuligheder.

Indstilling af navigationspræferencer

Vælg, hvordan du ønsker, at Locations planlægger din rute. Du kan instruere Locations om at undgå landeveje eller betalingsveje, vise vognbaneoplysninger, vælge din rutepræferencer og andet.
  1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på skærmen.
  2. Tryk på Bilpanel > Indstillinger > Navigator.
  3. Indstil dine præferencer ved at vælge eller trykke på et element.

Deaktivering af advarslers om hastigheds- og sikkerhedskameraer

Hvis du har sikkerhedskameratjenesten, kan du vælge at deaktivere denne tjeneste midlertidigt.

1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på skærmen.
  2. Tryk på Bilpanel > Indstillinger > Advarsler.
  3. Ophæv markeringen i afkrydsningsfelterne Hastighedsadvarsel og Advarsel om sikkerhedskamera.