Få kørselsvejledninger

Hent detaljerede tekstvejledning til kørsel eller gang for, hvordan du kommer til din destination.

Hente kørselsvejledninger fra din aktuelle placering

1. Under Locations søger du efter den destination, du vil køre til.
    Tip: Har du gemt footprints? Du kan også angive et footprint som din destination. Du skal bare gå til fanen Footprints og vælge et.
  2. Tryk på Kørselsvejledninger.
  3. Vælg, hvordan du vil komme til destinationen. Kortet åbner og viser ruten til din destination.
  4. Gør et af følgende:
    • Nederst på skærmen trykker du på eller for at følge ruten til din destination.
    • Glid op ad retningslinjen, og tryk på den vejledning, du skal følge, for at komme til din destination.
    Bemærk: Hvis du har sving-for-sving-navigation for det land, skal du trykke på og så trykke på Premium-navi for at starte sving-for-sving-navigation.

Hente kørselsvejledning ved at indstille en start- og slutplacering

1. Tryk på , mens du ser på et kort, og tryk så på Kørselsvejledning.
  2. Tryk på tekstfeltet Min placering, og søg efter den ønskede startplacering.
  3. Tryk på tekstfeltet Slutpunkt, og søg efter den ønskede destination.
  4. Tryk på Kører eller Gående, afhængig af hvordan du kommer til destinationen.
  5. Gør et af følgende:
    • Nederst på skærmen trykker du på eller for at følge ruten til din destination.
    • Glid op ad retningslinjen, og tryk på den vejledning, du skal følge, for at komme til din destination.
    Bemærk: Hvis du har sving-for-sving-navigation for det land, skal du trykke på og så trykke på Premium-navi for at starte sving-for-sving-navigation.