Registrere foretrukne steder med HTC Footprints

HTC Footprints giver en nem måde at registrere dine foretrukne steder og besøge disse steder igen. Du kan tage et billede af et sted, f.eks. en restaurant eller sightseeing-sted og gemme det sammen med den præcise GPS-placering, gadeadresse, telefonnummer og andet.

Næste gang, du vil besøge det samme sted, kan du bare åbne footprint'et. Du kan så se placeringen på kortet, søge efter den på nettet og andet.

Tilføje en placering som et footprint

1. Søg efter den destination, du vil køre til.
  2. Tryk på Gem til footprints.
  3. Du kan:
    • Tryk på for at tage et billede og føje det til som et billede til footprint'et.
    • Tryk på for at finindstille placeringen af footprint'et på kortet.
    • Tryk på for at tilføje en note til Footprint.
    • Tryk på Vælg kategorier, og vælg så de relevante etiketter til placeringen.
    • Tryk på , og tryk så på Optag stemme for at tilføje et talenotat til Footprint.
  4. Tryk på Udført.

Indstille et footprint som din hjemmeplacering

Gem din hjemmeadresse som et footprint for at gøre det nemmere at indstille det som din destination.

1. Når du er på din hjemmeplacering, skal du åbne Locations og gå til fanen Footprints.
  2. Tryk på Aktuel placering.
  3. Tryk på Udført.
  4. Tryk på Angiv mit hjem for at vælge din hjemmeadresse i listen, og tryk så på Udført.
Tip: Du kan ændre hjemmeadressen på et hvilket som helst tidspunkt ved at trykke på .

Besøge et footprint igen

1. Tryk på en kategori på fanen Footprints.
  2. Tryk på det footprint, du vil besøge igen.
  3. Tryk på oplysningsfelterne for at få kørselsvejledning, dele footprint'et, søge på nettet og mere.

Redigere eller slette et footprint

1. Tryk på en kategori på fanen Footprints.
  2. Tryk og hold på det footprint, du vil redigere eller slette.
  3. Tryk på Rediger eller Slet i valgmenuen.

Dele dine footprints

1. Opret et footprint.
  2. På fanen Footprints trykker du på det footprint, du lige har oprettet.
  3. Tryk på , og vælg, hvordan du vil dele footprintet.

Slette flere footprints

1. Tryk på en kategori på fanen Footprints.
  2. Tryk på , og tryk så på Slet.
  3. Vælg de footprints, som du vil slette, og tryk så på Slet.

Eksportere dine footprints

Sikkerhedskopier footprints ved at eksportere og gemme dem som .kmz-filer. Du kan også åbne eksporterede footprints-filer i andre programmer, f.eks. Google Earth på computeren.
  1. Tryk på en kategori på fanen Footprints.
  2. Tryk på , og tryk så på Eksporter.
Eksporterede footprints gemmes som .kmz-filer i mappen Footprints på det interne lager. Hvis du eksporterede flere footprints på én gang, gemmes de samlet i én .kmz-fil.

Importere footprints

Få footprints tilbage, som du tidligere sikkerhedskopierede til det interne lager. Du kan også importere .kmz-filer, som du gemte i andre programmer eller bruge et billede som et footprint.
  1. På fanen Footprints trykker du på og så på Importer.
  2. Gør et af følgende:
    • Importer et billede ved at trykke på Billeder, navigere til det billede, du vil importere, og så trykke på billedet. Du kan så tilføje Footprints-oplysninger som placering og kategori.
    • Importer gemte footprints eller en anden .kmz-fil ved at trykke på Footprints-data og så trykke på den fil, du vil importere.