Oprette en begivenhed

Du kan oprette begivenheder, der synkroniserer med din Google-kalender, din computers Outlook-kalender eller Exchange ActiveSync-kalender samt begivenheder, der kun vises på HTC Flyer.
  1. Fra startskærmen trykker du på > Kalenderbegivenheder.
  2. I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på .
  3. Hvis du har mere end én kalender, skal du vælge en kalender, hvor du vil tilføje begivenheden:
    • Vælg din Google-konto for at oprette en Google-kalenderbegivenhed. Hvis du har flere Google-kalendere på nettet, skal du vælge én for at tilføje begivenheden.
    • Vælg PC Sync for at oprette kalenderbegivenheder på HTC Flyer. Du kan synkronisere dem med computerens Outlook-kalender med HTC Sync.
    • Vælg din Exchange ActiveSync-konto for at oprette en Exchange ActiveSync-kalenderbegivenhed.
  4. Indtast en navn på begivenheden.
  5. Angiv datoen og tidspunktet for begivenheden ved at trykke på Fra og Til-dato og tidspunkt for at angive dem. Hvis det er en heldagsbegivenhed, f.eks. en fødselsdag, skal du markere afkrydsningsfeltet Hele dagen.
  6. Indtast begivenhedens placering og beskrivelse.
  7. Indstil den resterende tid.
  8. Hvis begivenheden finder sted regelmæssigt, skal du trykke på feltet Gentag og så vælge, hvor ofte begivenheden finder sted.
  9. Tryk på Gem.

Invitation af gæster til din begivenhed (kun Google Kalender)

Når du inviterer gæster til din begivenhed, sendes en invitations-e-mail- ud med din Google-konto.
Hvis du vil invitere gæster til din begivenhed, skal du oprette og tilføje begivenheden til din Google Kalender.
  1. Åbn Kalenderbegivenheder, og opret en ny begivenhed. Tryk på feltet Kalender, og vælg din Google-konto (eller en af dine andre Google-kalendere).
  2. Tilføj detaljer om begivenheden, f.eks. dato og tidspunkt, sted og andet.
  3. I feltet Gæster indtaster du e-mail-adresser for alle, som du inviterer til begivenheden. Adskil flere adresser med kommaer ( , ). Hvis de personer, du sender invitationer til, bruger Google Kalender, vil de modtage en invitation i Kalenderbegivenheder og via e-mail.
  4. Tryk på Gem for at tilføje begivenheden til din Google Kalender.