Afsende en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, som du vil bruge til at sende e-mail.
  3. Tryk på i e-mail-kontoens indbakke.
  4. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtast e-mail-adresse direkte i feltet Til ved at adskille dem med et komma. I takt med at du indtaster e-mail-adresser, vil matchende adresser fra listen over kontaktpersoner blive vist. Tryk på en match for at indtaste den adresse direkte.
    • Tryk på ikonet , og vælg så de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktgrupper som modtagere eller søge og tilføje kontakter.

Hvis det indtastede kontaktnavn ikke findes, og du har en Exchange ActiveSync-konto i programmet Mail, kan du søge efter kontakten i firmaets adressefortegnelse.

Tip: Hvis du vil sende en Carbon Copy (Cc) eller en Blind Carbon Copy (Bcc) af e-mailen til andre modtagere, skal du trykke på > Vis Cc/Bcc.
  5. Indtast emnet, og opret så din meddelelse.
  6. Tilføj en vedhæftning ved at trykke på > Vedhæft, og vælg mellem følgende muligheder:
    Billede Tag et billede, og vedhæft det, eller vedhæft et eksisterende billede.
    Video Optag en video, og vedhæft den, eller vedhæft en eksisterende video.
    Lyd Vedhæft en lydfil.
    Programanbefaling Vælg et program, som du har installeret fraAndroid Market, og som du vil fortælle andre om. URL'en, hvorfra programmet kan hentes, indsættes i din e-mail.
    Placering Du kan vedhæfte placeringsoplysninger. Send din aktuelle placering (kræver GPS aktiveret) eller en placering, som du vælger på et kort.
    Dokument Vedhæft en PDF-fil eller et Office-dokument, f.eks. en tekstfil eller et regneark.
    Kontakt (vCard) Vedhæft en persons kontaktpersonoplysninger.
    Aftale (vCalendar) Vedhæft en kalenderbegivenhed.
    Fil Vedhæft en anden fil.
  7. Tryk på Send for at sende meddelelsen med det samme, eller tryk på Gem som kladde, hvis du vil sende den senere.
    Bemærk: Hvis der ikke er nogen internetforbindelse til rådighed, eller Flytilstand er aktiveret, når du sender din e-mail, bliver e-mailen gemt i mappen Udbakke. Når der så er internetforbindelse til rådighed, bliver den gemte e-mail automatisk sendt næste gang HTC Flyer synkroniserer.

Indstille prioritet for en e-mail-meddelelse

Du kan indstille prioriteten for en e-mail-meddelelse, som du sender.

1. Når du skriver meddelelsen, skal du trykke på > Angiv prioritet.
  2. Vælg prioriteten for meddelelsen.
Hvis du valgte Høj eller Lav prioritet, vises prioriteten under emnet for meddelelsen.

Genoptage en kladde til e-mail-meddelelse

1. I e-mail-kontoens indbakke trykker du på Mapper > Kladder.
  2. Tryk på meddelelsen.
  3. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Send.