Chatte i Google Talk

Google Talk er Google’s onlinemeddelelser og lyd- og videochattjeneste. Det sætter dig i stand til at kommunikere med andre personer, der også bruger Google Talk.

Logge ind på din konto

1. På startskærmen trykker du på > Talk. På skærmen Konti ser du de Google-konti, du har konfigureret i HTC Flyer.
  2. Vælg den konto, du vil bruge. Eller tryk på Tilføj konto for at konfigurere en anden Google-konto.
Bemærk: Du forbliver logget ind på Google Talk, selv når du bruger andre programmer, til du selv logger ud.

Chatte med en ven

1. I Google Talk trykker du på en ven i Liste over venner.
  2. Indtast din meddelelse i tekstfeltet.
  3. Under chat kan du trykke på og så på en af disse valgmuligheden:
    Registrer ikke Dine Google Talk-meddelelser gemmes i mappen Chats folder på din Gmail-konto. Tryk på denne mulighed, hvis du ikke vil gemme dine chat-meddelelser.
    Venneoplysninger Vis dine venners kontaktoplysninger.
    Tilføj til chat Tilføj endnu en ven til din chat.

Tale- eller videochatting

Hvis dine venner bruger Google Talk på en enhed med en mikrofon eller kamera, kan du chatte med dem via tale og video.
Vigtigt: Indstil din onlinestatus til Tilgængelig for tale- eller videochat. Tryk på din profil i Friends list, og vælg så muligheden Tillad video- og talechats.
  1. I Google Talk trykker du på en ven i Liste over venner.
  2. I meddelelsespanelet gør du et af følgende:
    • Tryk på for at starte en stemmechat.
    • Tryk på for at starte en videochat.
  3. Under en videochat kan du:
    • Trykke på skærmen for at vise skærmchatfunktioner.
    • Tryk på LYDSTYRKE OP og LYDSTYRKE NED for at justere lydstyrken.
  4. Når du er færdig med tale- eller videochat, skal du trykke på .

Tilføje og styre venner

Liste over venner er det sted, hvor du tilføjer og styrer din venner i Google Talk.
Gør et af følgende:
Invitere en ven
  1. Tryk på .
  2. Indtast en Google Talk-id eller Gmail-adresse på den ven, du vil tilføje.
  3. Tryk på Send invitation.
Vis alle venner I starten er det kun venner, som du ofte chatter med — de mest populære — der vises i Liste over venner.
  • For at se alle dine venner skal du trykke på > Alle venner.
  • Hvis du kun vil se venner, som du ofte chatter med, skal du trykke på > Mest populære.
Gør en ven populær
  1. Tryk på en ven, og tryk så på > Venneoplysninger
  2. Tryk på Vis i venneliste, og vælg en mulighed.
Bloker en ven Du kan blokere en ven, så denne ikke sender meddelelser til dig. Din ven fjernes fra Liste over venner, når denne blokeres, og føjes til listen over Blokerede venner.
Tryk på en ven, og tryk så på > Bloker ven
Ophæv blokering af en ven
  1. Tryk på > Indstillinger.
  2. Tryk på Blokerede venner, og tryk så på den ven, hvor blokeringen skal ophæves.

Ændre indstillinger eller logge af

I Google Talk's Venneliste trykker du på og vælger så et af følgende:
  • Indstillinger for at ændre program- og meddelelsesindstillinger.
  • Log ud for at logge ud fra Google Talk.