Facebook for HTC Sense

Hvis du loggede ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede HTC Flyer første gang, betyder det, at din Facebook-konto er linket til Facebook for HTC SenseHTC Flyer.

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle din Facebook-kontakter og deres onlinestatusopdateringer i Personer.

Når du trykker på en kontakt på fanen Alle, skal du glide op til fanen Opdateringer for at se onlineopdateringer, f.eks. posterede statusmeddelelser, overførsler og profilændringer.

Når der er en meddelelse om kontaktens fødselsdag, kan du trykke på meddelelsen for at sende en hilsen.

• Se Facebook-billeder direkte i programmet Galleri.

Du kan også overføre ét eller flere billeder til Facebook, og så sætte tags og føje billedtekster til dem.

Når du ser albummer for en Facebook-ven, kan du også dele et link til et bestemt album eller kommentere på albumbillederne.

• Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.
  • Vis dine Facebook-begivenheder og dine venners fødselsdage i programmet Kalenderbegivenheder.
Bemærk: Hvis du har programmet Facebook (forudinstalleret eller hentet fra Android Market), vil det, at du logger ind på Facebook for HTC Sense ikke logge dig ind på programmet Facebook og omvendt. Disse to deler ikke de samme loginoplysninger. Hvis du vil bruge den samme Facebook-konto til begge, skal du logge ind på begge med de samme loginoplysninger.