Tilføjelse af en social netværkskonto

Sprang du pålogning til dine sociale netværk over (f.eks. Facebook, Twitter eller Flickr), da du første gang tændte for og konfigurerede HTC Flyer? Du kan stadig tilføje disse konti.

1. På startskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Konti og synkronisering.
  3. Tryk på , og tryk så på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne ved indtastning af kontooplysningerne.
Din sociale netværkskonto føjes til listen på skærmen Konti og synkronisering. Afhængigt af hvordan du konfigurerede kontoen, kan de nye oplysninger begynde at synkronisere med HTC Flyer.