Kontrollere eller ændre indstillinger

I programmet Watch trykker du på > Indstillinger.
Konto
  • Ret dine kontoindstillinger.
  • Vælg eller ryd Opdater widget ved åbning, afhængigt af, om du ønsker, at widget'en Watch skal opdatere automatisk.
  • Hvis du rejser til et andet område, skal du trykke på Genkontroller butiksregion for at genregistrere din placering og afgøre videobutikkens region, hvorfra du kan leje eller købe videoer.
Mine køb Gennemgå din indkøbsoversigt.
Betalingsmetoder Rediger eller slet dine kreditkortoplysninger.
Enhedsstyring

Når du henter videoer fra videobutikken, bliver din HTC-enhed automatisk føjet til din HTC Watch-konto. Hvis du har mere end én HTC-enhed, der har adgang til HTC Watch, kan du hente og se videoer på op til fem enheder.

Tryk på Fjern enhed, hvis du vil ophæve link til og fjerne en HTC-enhed fra kontoen.