Dele medier på dit hjemmenetværk

Deling af billeder, videoer og musik med en større kreds af venner er nemt på dit hjemmenetværk. Du skal bare oprette forbindelse fra HTC Flyer til netværket og øjeblikkeligt vise optagne billeder og videoer på et stort TV eller begynde at streame dine foretrukne musiknumre på Hi-Fi-højttalere — alt sammen via DLNA. Yderligere oplysninger om DLNA fås på www.dlna.org.
Før du deler medier via netværket, skal du:
  • Opret forbindelse fra HTC Flyer til netværket via Wi-Fi.
  • tilslutte TV'et eller højttalerne til netværket. Se i den dokumentation, der blev leveret med TV'et eller højttalerne, for at finde ud af, hvordan du gør.
  1. Åbn programmet Galleri eller Musik.
  2. Find det medium, som du vil dele, og tryk på det.
  3. Mens du får vist eller afspiller en mediefil, skal du trykke på > Output.
  4. Vælg den enhed på netværket, hvor du vil afspille mediet.
  5. Når du har forbindelse til den anden enhed, åbner HTC Flyer på Kontrollerskærmen, hvor du kan trykke på:
    Kontrolelementer Til
    Afspil medierne på den anden enhed.
    Stands musikken eller videoen midlertidigt.
    Afspil det forrige billede eller musiknummer.
    Afspil det næste billede eller musiknummer.
    Bland din musikafspilningsliste.
    Vælg en gentagelsestilstand for billeder eller musiknumre.
    Vis tilgængelige medier, som du kan dele.
    Når du afspiller musik, skal du trykke for at aktivere SRS.
Tip: Når du afspiller medier på en anden enhed, kan du trykke på og gøre andre ting på HTC Flyer. Returner til Kontroller-skærmen ved at åbne meddelelsespanelet og trykke på den enhed, du har forbindelse til.