Afsende billeder eller videoer via Bluetooth

Du kan vælge flere billeder, videoer eller begge dele og sende dem til en anden persons enhed eller din computer via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Bluetooth.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
I de næste par trin bliver du bedt om at aktivere Bluetooth på HTC Flyer og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så filerne kan sendes.