Indstille valgmuligheder for browser

Tilpas webbrowseren, så den passer til din måde at browse på. Angiv valgmuligheder for skærm, personlige oplysninger og sikkerhed, når du bruger webbrowseren.
På browserskærmen trykker du på > Indstillinger.

Indstille din startside

1. På browserskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Angiv startside.
  3. Vælg eller angiv startsiden, som du vil bruge, og tryk så på OK.

Synkronisere dine bogmærker med Google Chrome

Du kan synkronisere Google Chrome-bogmærker på både computeren og HTC Flyer.
Vigtigt: Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto, hver gang du gemmer Google Chrome-bogmærker på computeren. Hvis du har flere Google-konti på HTC Flyer, skal du vælge den samme konto, som du bruger på computeren.
  1. På browserskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Synkroniser med Google Chrome.
  3. Følg skærmvejledningen.

Valg af, hvornår der skal vises Adobe Flash-indhold

Vælg, hvilket Adobe Flash-indhold du vil se på en webside og hvornår du ønsker at se det.
  1. På browserskærmen trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Avanceret > Aktiver plugins > Påkrævet.

Efter du har valgt Påkrævet, kan du vise Adobe Flash-indholdet ved at trykke på på websiden.