PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hente filer og programmer fra nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hente filer og programmer fra nettet

Du kan hente filer og programmer direkte fra dine favoritwebsteder.
Vigtigt: Filer og programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC Flyer og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter og åbner programmer og filer, du stoler på.
  1. Åbn webbrowseren og gå til webstedet, hvor du kan hente den ønskede fil.
  2. Følg webstedets hentevejledning.
Inden du installerer det hentede program, skal du indstille HTC Flyer således, at den tillader installation af tredjepartsprogrammer. På startskærmen trykker du på > Indstillinger > Programmer > Ukendte kilder.

Visning af dine downloads

Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Downloads.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer