PROGRAMMER & FUNKTIONER
Privat surfing
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Privat surfing

Du kan bruge inkognito-faner til at surfe på nettet med mere beskyttelse af private oplysninger end med normal faner. Når du surfer inkognito, deles dine normalt browser-cookies ikke, men slettes, når du lukker alle inkognito-faner. Sider, som du ser på inkognito, bliver heller ikke vist i browseroversigten bortset fra filer, som du henter, eller bogmærker, du opretter.
På browserskærmen trykker du på > Ny inkognito-fane. Der åbnes en ny fane med nogle oplysninger om, at du bliver inkognito.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer