Tilpasning af låseskærmen

Vælg mellem et udvalg af låseskærmsformater. Du kan også vælge det program, du vil have til din låseskærm, så du kan låse skærmen op i dit foretrukne program.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Låseskærm.
  3. Glid fingeren til venstre eller højre for at vælge en låseskærmstype.
  4. Tryk på Indstillinger, og tilpas så de emner, du vil vise på den valgte låseskærm.
    Tip: Hvis du vil tilpasse programmer til låseskærmen, skal du trykke på et program, som du vil ændre, og så vælge et andet program, der skal erstatte det.
  5. Når du er færdig, trykker du på Anvend.