SÅDAN KOMMER DU I GANG
Tilføje ikoner og andre genveje på startskærmen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Tilføje ikoner og andre genveje på startskærmen

Placer programikoner på startskærmen, så du kan åbne dem hurtigere. Du kan også tilføje genveje til indstillinger og særlige oplysninger, f.eks. bogmærkede websider, en persons telefonnummer, en musikafspilningsliste, kørselsvejledninger og mange andre emner til startskærmen.
Bemærk: De tilgængelige genveje afhænger af de programmer, der er installeret på HTC Flyer.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Programmer for at tilføje et programikon eller på Genveje for at tilføje en genvej til en indstilling eller en oplysning.
Tip: Du kan også tilføje et programikon til startskærmen ved at trykke på , trykke og holde på et programikon. Uden at løfte fingeren trækker du ikonet til et tomt sted på startskærmen, og så løfter du den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-flyer