Tænd/sluk for Flytilstand

I mange lande påbyder loven, at du slukker for trådløse enheder, mens du er om bord på et fly. Flytilstand er en måde at slukke for trådløse funktioner på hurtigt på HTC Flyer.

Når du aktiverer flytilstanden, slukkes der for alle trådløse radioer på HTC Flyer, herunder datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi. Når du deaktiverer flytilstanden, tænder de trådløse funktioner igen, og den tidligere tilstand for Bluetooth og Wi-Fi genoprettes.
Du kan slå flytilstand til og fra ved at trykke og holde ned på TÆND/SLUK og derefter trykke på Flytilstand.
Når funktionen er deaktiveret, vises ikonet for flytilstanden i statuslinjen.